به گزارش جام جم آنلاین کرمان، رضا طالبی زاده ، صبح سه شنبه در نشست کاهش جمعیت کیفری زندان های استان کرمان با اشاره به رشد 89.6 درصدی در استفاده از پابند الکترونیکی برای زندانیان استان کرمان گفت:در سال جاری 728 مورد احکام مربوط به پابند الکترونیکی در استان کرمان صادر شده است.
وی بر ضرورت ساماندهی وضعیت زندانیان رای باز در زندان ها به ویژه جنوب استان کرمان نیز تقدیر کرد و ادامه داد: بازدید مقامات قضایی از زندان های استان کرمان در سال جاری نیز چهار هزار و 762 مورد بوده که 127 درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.
وی بر استفاده از ارفاقات قانونی به منظور ایجاد زمینه آزادی مددجویان زندان ها از جمله اجرای ماده 429 قانون مجازات اسلامی نیز تاکید کرد و گفت: براساس نامه صادره از سوی ریاست معظم قوه قضائیه درباره محکومانی که مدت های طولانی در زندان حضور دارند و حکم قصاص آنها به دلایلی از جمله تعلل اولیای دم، عدم توانایی در پرداخت تفاضل دیه و .... اجرای قصاص امکان پذیر نیست، پس از اعلام به اولیای دم و در صورت عدم مراجعه در زمان تعیین شده، محکوم علیه با قرار کفالت از زندان آزاد شود.
وی ضمن تاکید بر این مطلب که با توجه به افزایش قیمت سکه باید نسبت به محکومان مهریه نگاه متفاوتی داشت باشیم، عنوان کرد: افرادی که دادگاه حکم به اعسار آنان صادر می کند باید فورا از زندان آزاد شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد